Nyhed 24 Slagelse - Næstved Urmatch 5½-9½

Slagelse tabte på hjemmebane den årlige ur-match til Næstved med 5½-9½

Urmatch mod Næstved den 29. marts 2010

af Svend Dyberg Larsen

De senere år har Næstved været klart stærkere end Slagelse i den årlige urmatch. I år var ingen undtagelse. Selv om Næstved ikke var i stærkeste opstilling - de var lidt "tynde" i bunden- var de dog stærke nok til at vinde kampen. Slagelse manglede sit førstebræt, Søren Dyberg, men ellers var det de sædvanlige holdspillere, der deltog.

Henning Pedersen var den første, der tabte, og Kjeld Lindhardt fulgte kort tid efter. Der var da gået en time. Per og Lars tog hurtigt en remis. Så var vi da på tavlen. herefter tabte Villy og Arly  (der var vist problemer på baglinien).

Det lysnede dog lidt, da først Peter Autrup og senere Michael Petersen vandt. Det gjorde Erik Olsen også. Morten Jørgensen tabte et tårn i midtspillet og Svend Dyberg tabte en bonde i midtspillet. I begge tilfælde blev det afgørende. Trods bonde bagud holdt Jepser Dyberg remis.

Også Kim Hede måtte bøje sig. Tilsvarende for Keld Eriksen, der vist havde et vundet slutspil mod Preuss.

Til sidst sad Bjarne Møller og kæmpede mod Nils Linde. Hver tre bønder og en springer. Det lignede en remis, men Nils fik trukket forkert, og det gør man ikke ustraffet mod Bjarne. Godt gået og et kærkomment point til Slagelse. Slutresultat : 9½-5½ til Næstved.

Enkeltresultater:

Bræt Slagelse Næstved Resultat