Nyhed 302: Christopher Pickens Nørregaard årets spiller

1/9-2020: Christopher Pickens Nørregaard årets spiller i sæsonen 2019/2020

Der blev sat et punktum for sæsonen 2019/2020 mandag aften d. 31. august 2020, da generalforsamlingen i Slagelse Skakklub blev afholdt.

Den samlede bestyrelse bestående af Søren, Jesper og Michael blev genvalgt. Regnskabet, som udviste et pænt overskud blev godkendt ligesom formandens beretning ikke gav anledning til de store kommentarer. Alt i alt en stille og rolig dag på kontoret for klubbens hof-dirigent - Svend Dyberg Larsen.

Ved den efterfølgende præmie uddeling var der præmier til Villy Lindskov for gruppesejren i gruppe 2 (turnus 1, som blev afviklet før nytår) samt til Jesper Dyberg Larsen, Svend Dyberg Larsen og Arly Berg som nummer henholdsvis 2 og delt 3´er i gruppen.

Klubmesterskabet blev som bekendt aflyst et par runder før afslutningen.

Der var topscorer præmier til Lars Jørgensen for imponerende 5½ af 7 mulige i divisions turneringen, mens Arly Berg og Kjeld Lindhardt delte topscorerprisen i A-rækken ved at score 5 point i 7 partier.

Sluttelig blev den eftertragtede pris som "Årets Spiller" givet til Christopher Pickens Nørregaard,. Formand Søren Dyberg Larsen begrundede valget med, at Christopher siden sit indtog i klubben for et par år siden havde gjort et godt og lærerigt indtryk. Han er en god kammerat, en god holdspiller og går aldrig af vejen for at dele af sin viden og er meget interesseret i alle klubbens spilleres ve og vel.

Søren Dyberg Larsen afsluttede aftenen med at opfordre til at møde frem til Byturneringen mandag d. 7. september 2020 kl 19:30, hvor der spilles første runde.

Bestyrelsen vil sørge for at træffe de nødvendige foranstaltninger, der er praktisk mulige for at gennemføre turneringen:

• Vi vender bordene, så de står "modsat"
  • Vi spiller kun på hver andet bord
  • Der er håndsprit i lokalet
  • Vi tager om nødvendigt sal 2 i brug i side bygningen for at få tilstrækkelig med afstand mellem spillerne
  • Ingen madvarer i lokalet
  • Ingen håndtryk hverken før eller efter partierne
  • Afstand mellem klubbens medlemmer i lokalet.
Turneringen løber over 7 runder i september måned.