Nyhed 299: Sæsonafslutning

15/4-2020: Sæsonafslutning i Slagelse Skakklub

Bestyrelsen i Slagelse Skakklub har besluttet, at sæsonen nu er slut. Vi når ikke at spille mere skak i indeværende sæson og generalforsamlingen må afholdes på et senere tidspunkt på året.

Vi har ikke lokalerne til rådighed, da forbuddet mod at forsamles i det offentlige rum er forlænget yderligere. Slagelse Hallen kan tidligst benyttes medio maj 2020.

På den baggrund har bestyrelsen besluttet følgende:

Sæsonen 2019/2020 er slut.

• Generalforsamlingen afholdes som det første, når sæsonen 2020/2021 starter. Sandsynligvis en gang i september 2020.
  • Klubturneringen annulleres. Dog står resultaterne i gruppe 2 turnus 1 ved magt, da gruppen blev færdigspillet. De tre øverst placerede spillere er berettiget til præmier.
  • Gruppe 2 turnus 2 og Gruppe 1 (som spilledes over 14 runder) annulleres begge, hvilket vil sige, at turneringen betragtes som værende ikke-spillet. Det betyder ligeledes, at der ikke kåres en klubmester for sæsonen 2019/20.

Omkring annullering af klubturneringen har vi været i kontakt med rating kartoteks føreren med henblik på en afklaring af reglerne i den situation, vi befinder os i. Det er ikke hensigtsmæssigt at lade de partier, der er spillet, rate. I en alle mod alle gruppe, hvor der mangler tre eller fire runder, er det tilfældigt hvem de enkelte spillere har mødt, hvem de ikke har mødt og hvor mange gange  de enkelte spillere har haft henholdsvis hvid og sort. En rating beregning ud fra de kriterier ville være alt for tilfældigt. Ratings- og kartoteks føreren har givet tilladelse til at annullere turneringer, i den situation vi pt. befinder os i.

Det er baggrunden for, at vi har valgt at annullere turneringen.

Ikke optimalt, men vi finder ikke, vi har andre muligheder i den nuværende force majeure situation. Vi håber på Jeres forståelse og vil gerne ønske Jer alle en god sommer og forhåbentlig på gensyn til efteråret til start på sæsonen 2020 / 2021.