Nyhed 292: Holbæk III - Slagelse II: 4-4

29/1-2020: Holbæk III - Slagelse II: 4-4 i A-rækkens femte runde. Godkendt.

Udekampe på en tirsdag bliver aldrig en af vore livretter. Det var da også en noget frustreret holdleder Jesper Dyberg, der måtte konstatere afbud fra hele tre krumtrapper på holdet: Flemming Andersen, Kurt Laursen og Morten Jørgensen. Selv om det var rækkens bundprop man skulle møde i femte runde, så var det en klar svækkelse af holdet. Med som reserver for de tre var Svend Dyberg, Michael Petersen og Leif Lücking.

Slutresultatet 4-4 kunne på den baggrund accepteres fuldt ud.  Leif Lücking ovenikøbet med en sejr på bræt 8. Arly snuppede også en sejr på bræt 3, mens Michael måtte ned på bræt 7. Lidt overraskende tabte Kjeld Lindhardt på bræt 2 efter den flotte indsats om søndagen på førsteholdet i divisionen. De øvrige seks partier endte remis. Villy på bræt 1 og Jesper på bræt 5 var de sidste to partier, der sluttede efter godt tre timers spil.

Alt i alt  et godkendt resultat holdets forfatning taget i betragtning. Det lykkedes endvidere at øge forspringet ned til nr 7 i rækken - Skovbo - med 1 bræt point og 1 match point. Slagelse II har nu 19 point på femte pladsen i tabellen og 5 match point. Skovbo har 12½ brætpoint og 0 match point. Skovbo mangler ganske vist bundproppen Holbæk III, men mon ikke den holder hjem for vores andethold ?!

Enkeltresultater:

Holbæk III