Nyhed 290: Klubturneringen 2020 halvvejs

16/1-2020: Halvvejs igennem Klubturneringen 2020

Vi er halvvejs i klubturneringen 2019/2020. Gruppe 1 har spillet 7 runder og har endnu 7 tilbage. Nu spilles der igen alle-mod-alle men med omvendte farver. Traditionen tro præges stillingen af et par uafviklede partier, hvorfor den øjeblikkelige stilling skal tages med et forbehold.

Gert Jørgensen og Søren Dyberg Larsen har begge 4 point af 7 mulige. Christopher Nørregaard har 3½, men har to partier i hånden. Per-Henrik Nielsen har 3 point men har også to partier i hånden. Et af de partier er iøvrigt mod Christopher.

Efter en ualmindelig fredelig start i gruppe 1 kom der endelig lidt gang i løjerne i runde 6 og 7, hvor flere partier fandt en vinder.

I gruppe 2 spiller man 7 runder Monrad efterfulgt af endnu 7 runder Monrad. Altså to x 7 runder som to uafhængige turneringer. Ikke uventet satte Villy Lindskov sig på førstepladsen i gruppe 2 med 6 point af 7 mulige. Lidt overraskende snuppede Jesper Dyberg andenpladsen med 5 point, mens der var en delt tredjeplads til Arly Berg og Svend Dyberg Larsen, der begge fik 4½ point.

Start mandag d. 20. Januar med turnus 2.

Tabel til gruppe 2: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=26334