Hjem
Nyhed 289: Slagelse II - Næstved II: 2½-5½

14/1-2020: Slagelse II - Næstved II: 2½-5½ i A-rækken...en skidt dag på kontoret


 

Af Søren Dyberg Larsen


Andet holdet skulle i fjerde runde i holdturneringen op mod topholdet fra Næstved. Vi var på hjemmebane og havde afbud fra Jesper Dyberg. Mikkel  Nyhuus var med i stedet.

Næstved II stillede som sådan ikke specielt stærkt op. Det normale første bræt - Anders Arnkilde - var eksempelvis ikke med. Målt på rating skulle denne match ende 4-4.

Lidt overraskende måtte vi ned på både bræt 1 og 2, hvor både Flemming og Villy var rating favoritter. Også på de tre nederste brætter måtte vi slippe og tabte her på alle tre brætter. Morten vist med klar gevinststilling undervejs. Lidt overraskende var det også, at Kurt Laursen ikke kunne få mere end et halvt point ud af anstrengelserne.

Med andre ord: En rigtig skidt dag på kontoret for vore spillere på andet holdet. A-rækken har været præget af mange tætte kampe, så et nederlag på 2½-5½ rykker selvfølgelig noget i den samlede stilling.

Næstved II ligner en seriøs bejler til førstepladsen i gruppen. Vi har heldigvis stadig lidt luft ned til de nederste pladser og kan trøste os med, at vi har mødt både Næstved og Køge.

Enkelt resultater:


Bræt

Slagelse II

Bræt

Næstved II

Resultat

1

Flemming Andersen

1

Kåre Jansbøl

0-1

2

Villy Lindskov

2

John Hansen

0-1

3

Kjeld Lindhardt

3

Richard Roos

1-0

4

Arly Berg

4

Jens Engelstoft

1-0

5

Kurt Kjær Laursen

5

Aage Hansen

½-½

6

Nedzad Doric

6

Michael Neuks

0-1

7

Morten Jørgensen

7

Jón Rasmussen

0-1

8

Mikkel Nyhuus

8

Stefan Holbek

0-1

Ialt

2½-5½