Nyhed 278: Klar til klubturnering 2019/2020

26/9-2019: Klar til Klubturnering 2019/2020

Mandag d. 30. september 2019 tager vi hul på en ny omgang Klubturnering. I lighed med sidste år spiller vi ialt 14 runder, hvor de 8 øverst ratede spillere spiller alle mod alle dobbelt rundigt.

Gruppe 2 består af 13 spillere (her spilles altså med en oversidder), der spiller 7 runder Monrad. De spiller efterfølgende endnu 7 runder efter en ny lodtrækning. Også i lighed med sidste år. Her er der så plads til at flere spillere kan støde til.

Gruppe 1:

Sidste års klubmestre blev som bekendt Christopher Nørregaard, Per-Henrik Nielsen og Søren Dyberg Larsen. De er også i år højest ratede i gruppe 1.

Christopher indleder mod Lars, Per mod Henning og Søren mod Gert.

Per har dog allerede nu meddelt, at han må melde afbud i de to første runder mod Henning og Lars. De to partier må spilles på et andet tidspunkt.

Sørens startprogram ser iøvrigt således ud: Hvid mod Gert, sort mod Christopher og Hvid mod Per. Christopher møder i runde tre Gert, så der bliver spændende opgør fra start.

Flemming Andersen var ikke med i Byturneringen, men dukker op til klubturneringen, hvor han indleder mod Hans.

I gruppe 2 har Villy byttet plads med Lars Jørgensen og er selvfølgelig storfavorit her. Villy møder i første runde Arly Berg, som heller ikke var med i Byturneringen.

Svend Dyberg Larsen skulle have siddet over. Da Jesper Dyberg Larsen endnu ikke er vendt hjem fra udlandet, så bliver det i stedet Jesper, der sidder over og Svend spiller i første runde mod Jesper´s oprindelige modstander: Nedzad Doric.

Links: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=26064