Nyhed 277: Christopher Nørregaard genvinder Bymesterskabet

24/9-2019: Christopher Pickens Nørregaard genvinder Bymesterskabet

Christopher Pickens Nørregaard genvandt Bymesterskabet mandag aften, da han sikrede sig 5½ point i de 7 runder. Christopher gik gennem turneringen ubesejret og han har endnu ikke tabt et parti skak, mens han har været medlem i klubben. Hverken i Byturneringer, Holdkampe eller i klubturneringen i Slagelse Skakklub. Ganske imponerende !

Christopher blev dog fulgt helt til dørs af en stærkt spillende Kjeld Lindhardt, der også opnåede 5½ point. Kjelds korrektion var dog noget dårligere end Christophers. Blandt andet fordi Christopher  mødte næsten alle "top spillerne" i den seedede gruppe. Jeg havde i min forrige runderapport dømt de useedede spillere ude, men havde altså gjort regning uden vært.

I næstsidste runde - runde 6 - havde Christopher trukket Jesper Dyberg, som på forhånd havde meldt afbud til de sidste to runder. Et gratis point til Christopher altså. John og Gert samt Kjeld var de nærmeste forfølgere. John var oppe mod Kjeld mens Gert dystede mod Johnny Honnens. Lidt overraskende måtte Gert nøjes med en halv mod en meget hurtigt spillende Honnens og da John tabte til Kjeld var pokalen næsten så godt som hjemme til Christopher, troede de fleste nok.

Christopher fik fornøjelsen af Johnny Honnens, da han stort set havde mødt alle de øvrige seedede spillere, der var i nærheden af en top 6 placering, mens nærmeste forfølger Kjeld skulle op mod Søren.

Kjeld gav sig ikke uden kamp og minsandten om ikke også Søren måtte strække våben mod en velspillende Kjeld, så Kjeld sluttede med imponerende 5½ point efter at have slået både John og Søren i de to sidste runder. Christopher havde styr på korrektions tallene og havde derfor taget en hurtig remis mod Honnens.

Gert kom op i omdrejninger igen og slog Henning. Det gav Gert 5 point og en udelt andenplads. Også Gert gik gennem turneringen ubesejret. En ganske solid præstation af Gert ligeså.

Kjeld vandt den useedede gruppe med imponerende 5½ point, mens  tre spille stod lige hver med fire point: Svend Dyberg, Morten Jørgensen og Johnny Honnens.

Klubturneringen starter mandag d. 30. september og løber over 14 runder ialt.

Links til turneringen på hjemmesidens forside til venstre under punktet: Klubturnering 2020.

Link tilmed her: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=26064