Nyhed 275: Ny hjemmebane ?

13/9-2019: Ny hjemmebane til klubben ?

Som nogen måske har set, hørt og læst, så er der planer om et projekt i om omkring stadion området kaldet "Slagelse Park". Et af Slagelse Kommune nedsat udvalg har arbejdet med idéer og tanker omkring et grønt bælte, som skal strække sig fra anlægget over stadionområdet via Frederikshøj og slutte ved Skolen Ved Antvorskov. Et ambitiøst projekt til den nette sum af 700 mill kr.

Udvalget forestiller sig, at det måske kunne se ud som følgende artikel viser:

I den forbindelse skal Slagelse Hallen rives ned. Brugerne af hallen tilbydes nye lokaler. Skakklubben får sandsynligvis tilbudt at spille på Skolen Ved Antvorskov / Antvorskovhallen (Spar Nord Arena).

Det springende punkt er selvfølgelig økonomien. Med en ramme på dkk 700 mill, så skal der nok findes sponsorer og eksterne investorer. Selvom kommunens økonomi betegnes som "sund", så er det ikke mere end et par år siden, at man ikke havde råd til at slå græs på udvalgte områder i byen.