Hjem
Nyhed 274: Runde 2 og 3 i Byturneringen

11/9-2019: Runde 2 og 3 i Byturneringen - runderapporter

af Søren Dyberg Larsen

I den seedede gruppe var runde 2 og 3 desværre præget af afbud fra Hans Lundkjær Rasmussen, som derved tabte uden kamp. Gert og Søren indkasserede på den baggrund et gratis point i henholdsvis runde 2 og 3.

I den seedede gruppe vandt Villy med sort over Lars i runde to, mens de øvrige partier blev remis. Villy fik vist ovenikøbet lavet en kendt fejl i åbningen, men Lars formåede ikke at udnytte fordelen. Henning og Søren stod for underholdningen i et interessant parti, hvor Henning fik snoet sig ud af besværlighederne og spillede bedst i tidnøden. Det blev dog med remis som udfald, da røgen var lettet.

I den useedede gruppe var der favoritsejre til Kjeld og Morten, mens familieopgøret mellem Svend og Jesper sluttede remis efter en drabelig fight.

I runde tre fik Søren det gratis point mod Hans, mens John i et nærmest spektakulært angreb slog Lars. Øvrige partier i den useedede gruppe sluttede remis: Gert mod Christopher og Villy mod Henning.

I den useedede gruppe lagde Kjeld sig i spidsen af turneringen ved forholdsvis ubesværet at slå Philip. Jesper og Svend gjorde ham følgeskab ved at vinde over henholdsvis Johnny og Morten. Kjeld, Jesper og Svend har nu som de eneste i turneringen 2½ point.

Kjeld og Svend mødes i runde fire, mens Jesper får fornøjelsen af John. Seedningen er ophørt efter runde tre, hvorfor alle nu spiller i en stor gruppe. Christopher, Gert og John står nok med de bedste kort på hånden til at vinde turneringen, da de har mødt hinanden indbyrdes (på nær Gert mod John). Christopher og Gert har sågar i de fire første runder kun mødt seedede spillere. Men foreløbig er de tre favoritter altså et halvt point efter Kjeld, Svend og Jesper.

Runde 4 og 5 mandag d. 16. september 2019.