Hjem
Nyhed 273: Byturnering i gang

3/9-2019: Byturneringen 2019 er startet...

af Søren Dyberg Larsen

 

Sæsonen er i gang !

Byturneringen 2019 startede mandag aften d. 2. september med første runde. Et ganske pænt felt var mødt frem for at dyste om pokalen. Stort set hele førsteholdet var at finde blandt aftenenes deltagere. Kun Per-Henrik Nielsen og Flemming Andersen manglede blandt top spillerne.

Ialt var mødt 18 deltagere op. De 8 øverst placerede var i den seedede gruppe, mens de øvrige var useedede.

Den forsvarende mester Christopher Nørregaard kom fint fra start ved at besejre Søren Dyberg. Begge spillere var allerede i åbnings spillet på ukendt territorium. Det slap Christopher bedst fra. Relativt hurtigt fik han udlignet med de sorte brikker og øgede sin fordel støt og roligt gennem partiet. Slutteligt sluttede Christopher effektfuldt af. De øvrige partier i øverste gruppe sluttede alle remis. Lars og Gert i et spændende parti, hvor Lars fik sig en bonde tidligt i åbningen, men Gert havde et vist initiativ for den. Hans og Henning var i et drabeligt slag, som bestemt ikke lignede en remis. Det blev det dog til sidst, da begge spillere holdt balancen. Kun i partiet mellem Villy og John var der aldrig rigtig fare på færde.

I den useedede gruppe var det lidt overraskende, at Kjeld Lindhardt måtte dele point med Jan Christensen. Både Svend og Jesper Dyberg vandt deres partier over henholdsvis Mikkel Nyhuus og Michael Petersen , men ikke uden problemer undervejs. Lidt overraskende var det nok også, at Morten Jørgensen måtte ned mod en gammel kending : Johnny Honnens. Sluttelig slog Philip Lange Leif Lücking.

Topopgør i runde to mellem Christopher Nørregaard og John Heidelback i den seedede gruppe.


Tabel: http://www.slagelseskakklub.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=404&Itemid=98