Nyhed 261: Klubturneringen 2019 i afgørende fase

7/3-2019: Klubturneringen 2019 er gået ind i den afgørende fase...

Klubturneringen 2018/2019 spilles som bekendt som en dobbelt runde turnering over ialt 14 runder (2 x 7 runder).

I gruppe 1 spilles der alle mod alle med 8 spillere. Hver spiller har et hvidt og et sort parti mod de øvrige spillere i gruppen. Efter 10 af de ialt 14 runder har Per-Henrik Nielsen lagt sig i spidsen med 7 point. Christopher Nørregaard og Søren Dyberg Larsen følger lige efter hver med 6½ point. På en fjerdeplads har vi Gert Jørgensen med 5½ point. Det mest sandsynlig er, at mesterskabet skal findes blandt en af de fire spillere. Christopher mangler at møde både Per og Søren, mens Gert mangler Per i top 4 stillingen.

Gruppen har i både turnus 1 og 2 været præget af mange remis partier. Mon ikke det ændrer sig i de sidste fire runder, hvor tingene skal afgøres?!

I gruppe 2
spilles der Monrad ligeledes over 14 runder (2 x 7 runder). Her deltager der 14 spillere. Nye i forhold til turnus 1 er Andreas Bjerre og Philip Lange.

Alle partier til og med runde 10 er afviklet.

Lars Jørgensen har lagt sig solidt i spidsen med imponerende 8½ point af 10 mulige. Kjeld Lindhardt, Nedzad Doric og Kurt Laursen indtager en delt andenplads. De har alle tre 7 point. Jesper Dyberg indtager femtepladsen med 6 point, mens Arly Berg er  nummer 6 med 5½ point. Mon ikke Lars med fire runder igen holder hjem?

Næste runder er  mandag d. 18. marts 2019.