Hjem
Nyhed 244: Korsør I - Slagelse II: 2-6

30/10-2018: Korsør I - Slagelse II: 2-6 i A-rækkens første runde.


 

Af Søren Dyberg Larsen

Mandag d. 29. oktober åbnede andetholdet årets holdturnering i 2. hovedkreds med en udekamp mod naboerne fra Korsør i A-rækken. Vi var lidt spændte på forløbet. Vi har ikke for vane at stille med to hold på hver 8 spillere. Men i år har vi taget chancen og meldt os til i A-rækken. Korsør I er ikke et hold vi har for vane at spille lige op med, når vi taler Slagelse II. Men vores hold ser i stærkeste opstilling faktisk ganske fornuftigt ud i år. Med en top bestående af Arly Berg, Flemming Andersen, Lars Jørgensen, Kjeld Lindhardt og Kurt Laursen, ser det fornuftigt ud. I tilgift Morten Jørgensen og Svend og Jesper Dyberg.

Nøjagtig som med førsteholdet gælder det, at hvis man vil være med fremme, så skal afbud undgås.

Slagelse vandt matchen 6-2. Sejre til Arly, Lars, Kjeld, Morten og Nedzad, som var med i stedet for Jesper. Remis til Kurt og Svend. Kun Flemming tabte. og det endda efter en mobil telefon, der ringede. Surt. Men forhåbentlig sidste gang, vi oplever det.

På trods af det, så er resultatet mere end godkendt. En flot start af holdet i A-rækken.

Skovbo I slog Vordingborg I med 5½-2½. Måske også lidt overraskende, da Vordingborg rent faktisk vandt rækken sidste år men takkede nej til oprykningen til mesterrækken.

Nykøbing Sjælland I (som er nedrykker fra mesterrækken) slog Præstø II med 5-3. Sluttelig slog Faxe II (med Søren Sørensen på holdet) Haslev I med de samme cifre: 5-3.

Det er nok for tidligt at konkludere noget som helst, men både Skovbo og Nykøbing Sjælland ser stærke ud.

Slagelses næste kamp er en hjemmekamp mod Haslev I og så følger en svær udekamp mod Nykøbing Sjælland I. Nøglen er som sagt en minimering af afbud. Så kan holdet godt nå langt.