Nyhed 226: Greve I - Slagelse II : ½-3½

22/3-2018: Greve I - Slagelse II ½-3½ i B-række II

Andetholdet i B-rækken sluttede fint af i sidste runde i Sorø, hvor modstanderen var Greves førstehold. Inden sidste runde var holdet 3 point efter førerholdet fra Dragsholm. Det forspring kunne vort hold ikke hente. Dragsholm vandt nemlig med de samme cifre i deres match mod Dianalund III. Det blev således Dragsholms førstehold, der sikrede sig oprykning til A-rækken. Det er endnu uklart, om Dragsholm vil (eller kan) stille op i A-rækken næste år. Såfremt de ikke vælger at gøre brug af deres opryknings ret, går bolden videre til Slagelse.

I mandagens match mod Greve var der afbud fra Jesper, som var ude og rejse med sit arbejde. I stedet var indkaldt Dyberg senior i skikkelse af Svend. Svend fik således spillet skal både søndag og mandag, som de øvrige spillere på holdet: Arly, Kurt og Morten.

Enkelt resultaterne:

Greve I