Hjem
Nyhed 69: Slagelse I - Sorø I : 4-4

2/11-2011: Slagelse I - Sorø I: 4-4

Slagelses førstehold tog søndag d. 31. oktober 2011 imod Sorøs førstehold i Mesterrækken. Sidste år vandt Sorø kampen i Sorø med 5-3, så en forbedring var ønskelig.

Vi var uden Bjarne Møller og Flemming Andersen. I deres fravær var indkaldt Jesper Dyberg og Ebbe Schjønning. Sorø havde dog hele 4 reserver på holdet, så muligheden for en sejr i premierekampen var helt klart til stede.

Første mand på tavlen var Kjeld Lindhardt med en gevinst; han vandt hurtigt en bonde i åbningen, som efterfølgende blev til to bønder. Da Kjeld havde fået sin fribonde ned på c2, ville Steiner ikke mere. Morten fulgte efter med en remis på bræt 6 mod stortalentet Bjarke Kristensen. Et resultat Morten vist kunne være mest tilfreds med bedømt på slutstillingen. 
 
Det så lige ud på de fleste andre brætter. Henning var dog ude i nogle komplikationer. Han var nede med kvalitet og bonde, men havde dog et vist initiativ. Det sluttede med at Henning prøvede med et dronningeoffer i håb om mat, men det gik ikke. Herefter 1½-1½. Vi havde ikke meget at skyde med på bræt 7 og 8. Både Jesper og Ebbe tog en remis i to partier, der ikke medførte den store dramatik.

Tilbage var partierne på bræt 1, 2 og 4. Villy havde spillet et omskifteligt parti og var nu havnet i et tårnslutspil med h bonde mod h-og g bonde. Det burde være remis. Per på bræt to havde længe stået i underkanten mod Thomas Rohde, men fik sluttelig spillet sig ind i en stilling, hvor løber og tårn i samarbejde bandt sorts stilling. Remis. På bræt 1 sad Søren og kiggede på et trist slutspil med bonde mindre og dårlig springer mod god løber. Det burde være vundet for Sorø manden, men tiden spillede et puds og med 50 sekunder tilbage tilbød han remis, hvilket blev accepteret. Det samme gjorde tilbuddet på bræt 4 mellem Villy og Kenneth Pedersen; så slutresultat 4-4, hvilket Slagelse kunne være mest tilfreds med. I stærkeste opstilling ligner Sorø et hold, der kan spille med i toppen af rækken.

Bræt

Slagelse I

Bræt

Sorø I

Resultat

1

Søren Dyberg Larsen

1

Malik Lindholdt

½-½

2

Per-Henrik Nielsen

2

Thomas Rohde

½-½

3

Henning Pedersen

3

Jørgen Peter B. Hansen

0-1

4

Villy Lindskov

4

Kenneth Pedersen

½-½

5

Kjeld Lindhard

5

Steiner Smedebøl

1-0

6

Morten Jørgensen

6

Bjarke Kristensen

½-½

7

Jesper Dyberg Larsen

7

Michael Wengel-Nielsen

½-½

8

Ebbe Schjønning

8

Curt Herbst

½-½

Ialt

     

4-4