Nyhed 63: Byturnering 2011 igang

12/9-2011: Byturneringen 2011 i gang.....

Byturneringen 2011 er i gang med deltagelse af en lille lukket skare. Blot 10 spillere deltager i år i Slagelse Skakklubs sæson opstarts turnering: "Byturnering 2011"

Der var gensyn med John Heidelbach efter mere end 20 års fravær fra skakken i Slagelse Skakklub. Også Kurt Laursen havde lagt turen forbi klubbens lokaler efter et par sæsoner uden skak.

Lodtrækningen havde maget det således, at John Heidelbach skulle møde sidste år vinder Søren Dyberg Larsen. Partiet endte remis efter godt 20 træk uden de store sværdslag. Ved siden af spillede to tidligere bymester også mod hinanden: Henning Pedersen mod Lars Jørgensen. Her trak Henning det længste strå, da Lars eksperimenterede lidt for meget i åbningen.

Sluttelig slog Kjeld Lindhard Villy Lindskov i den seede afdeling. De fire useedede spillere er Kurt Laursen, Peter Autrup, Leif Lücking og Ebbe Schjønning. Kurt slog Leif mens Ebbe måtte ned mod Peter.

Anden og tredje runde spilles mandag d. 12. spetember 2011 med start kl. 19:00.

Tabel: http://slagelseskakklub.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=145&Itemid=67