Nyhed 42: Klubturnering 2011

30/12-2010: Klubturnering 2011. Gruppeinddeling og spilledage

Gruppeinddeling og spilledatoer er nu klar på hjemmesiden. Information omkring klubturneringen 2011 kan findes i linkert til venstre under hovedmenuens punkt "Klubturnering 2011" på Slagelse Skakklubs forside.

Det fremgår blandt andet, at vi i år igen spiller med et ulige antal - nemlig 21 spillere. Det har således været nødvendigt at spille med oversidder i sidste gruppe. Øverste gruppe består af 10 spillere, der spiller alle-mod-alle om klubmesterskabet 2011. Sidste års vindere blev på deling Lars Jørgensen og Bjarne Møller. Der spilles også i to seksmands grupper, der begge spiller dobbeltrundigt - 10 runder ialt. Gruppe 3 dog med en oversidder.

Der er indlagt to runder til udsatte partier. Endvidere er der yderligere to runder til rådighed, da andetholdet spiller udekampe på to onsdage. Den ene frie mandag er brugt til den ekstra runde, gruppe 2 og 3 skal spille.

Der skulle således være rig mulighed for at få afviklet evt. udsatte partier. Jeg gør opmærksom på, at samtlige udsatte partier skal være afviklet inden sidste runde.

På klubbens vegne ønsker jeg alle medlemmerne et godt Nytår 2011. På gensyn mandag d. 3/1-2011 kl. 19:00.

/ Søren Dyberg Larsen