Nyhed 40: Holbæk III - Slagelse II : 6-2

8/12-2010: Holbæk III - Slagelse II: 6-2 i A-rækkens runde 3.

Tirsdage og onsdage bliver aldrig vores favoritdage at spille skak på. Udekampene i 2. hovedkreds kan lige så godt falde på en tirsdag og en onsdag som på en mandag, hvor vi selv har klubaften.

Tirsdag d. 7. december 2010 var den gal igen, da andetholdet i A-rækken skulle møde Holbæk III på udebane. Seks spillere var resulatet af holdleder Jesper Dyberg Larsens anstrengelser op til kampen. De øvrige - såvel faste spillere som reserver - var optaget til anden side. De resterende seks spillere opnåede 2 points - Arly Berg og Peter Autrup stod for de enlige gevinster. Jesper Dyberg havde vist muligheden for at vinde også, men det glippede. Oveni nederlaget må vi indkassere strafpoint : 2x 0.5 points. Så i stedet for 12 brætpoints, står andetholdet nu registreret for 11 brætpoints.

Dobbelt ærgeligt, når vi nu var kommet så flot fra start og normalt har rimelig fat på de nederste brætter.

Næste opgave for andetholdet er hjemme mod Nykøbing Sjælland I i det nye år.

Stillingen: