Hjem
Nyhed 36: Slagelse II - Korsør I : 5½-2½

9/11-2010: Slagelse II - Korsør I : 5½-2½ i A-rækkens runde 1

Slagelses andethold kom godt fra starten i A-rækken. Mod et andet oprykkerhold - Korsør I - blev det til en flot sejr på 5½-2½.

Første mand på tavlen blev dog Korsørs Allan Larsen, der vandt flot over Arly Berg på bræt 3. Det skulle imidlertid også vise sig, at blive Korsørs eneste gevinst denne aften. Svend Dyberg Larsen, Ebbe Schjønning og Peter Autrup fulgte efter med forholdsvise sikre sejre.

På bræt 1 kæmpede Lars en brav kamp mod Ivan Mikkelsen; Mikkelsen havde vist en gevinst, som glippede og Lars bjergede en halv. Det samme gjorde Erik Olsen på bræt 2 mod Leif Hesselberg. En flot præstation af Erik mod Korsørs tidligere topbræt.

En anden spiller, der også var lidt ude i tovene, var Morten Jørgensen på bræt 6 mod Erik Mikkelsen. Efter at have stået lidt bedre i åbningen, var Morten ved at smide det hele på gulvet, men reddede til sidst en remis i land.

I aftenens sidste parti skulle holdleder Jesper Dyberg ud i et slutspil med løber mod to bønder. Det vandt sluttelig; og altså 5½-2½ sejr til Slagelse II.


Bræt Slagelse II Bræt Korsør I Resultat
1 Lars Jørgensen 1 Ivan Mikkelsen ½-½
2 Erik Olsen 2 Leif Hesselberg ½-½
3 Arly Berg 3 Allan Larsen 0-1
4 Jesper Dyberg Larsen 4 Orla Lind Mortensen 1-0
5 Peter Autrup 5 Rune Pedersen 1-0
6 Morten Jørgensen 6 Erik Mikkelsen ½-½
7 Ebbe Schjønning 7 Peter Steen Hansen 1-0
8 Svend Dyberg Larsen 8 Leif Paaske 1-0
Ialt 5½-2½