Hjem
Nyhed 35: Nyk F I - Slagelse I: 4-4

8/11-2010: Nykøbing F I - Slagelse I : 4-4 i mesterrækkens runde 1.

 Første runde i 2. hovedkreds holdturnering bød på et besøg i Nykøbing Falster for førsteholdets vedkommende. Vi måtte undvære Per Henrik Nielsen og Flemming Andersen. I stedet var indkaldt de to super reserver fra sidste sæson: Morten Jørgensen og Jesper Dyberg Larsen.

Morten var da også hurtigt på pletten på bræt 8 og sikrede sig en officer. Senere blev det udbygget til to officerer for to bønder og så var det slut. Nykøbing F så iøvrigt lidt tynde ud i bunden, og de manglede flere spillere i forhold til sidste sæson.

På bræt 1 var det Gunnar Vest Hansen, der i Nicontovic´s fravær tog imod Bjarne Møller. På bræt to spillede Søren Dyberg mod Erling Larsen og det parti var dagens første på tavlen, da Søren i højdramatisk stil sikrede Slagelse en 1-0 føring. Undervejs måtte Søren give sit tårn på a8 men pludselig var hvis konge fanget i krydsild og så var det slut. Efter Morten havde øget til 2-0 måtte Kjeld Lindhardt desværre kapitulere i et parti, han aldrig rigtig kom fornuftigt ud af. 2-1 til Slagelse. Kim Hede´s modstander havde ofret officer for to bønder, men der var ikke kompensation nok og Kim kørte sikkert pointet i hus med hele 2 minutter tilbage af sin tid. 3-1. Herefter så det lovende ud: Jesper Dyberg på bræt 7 havde noget der lignede en gevinst, Bjarne på bræt 1 havde rimelig fat i Gunnar V, som ikke havde meget tid tilbage og Henning på bræt 3 havde en lovende stilling mod Erik Pedersen. Kun Villy hang lidt med kvalitet mindre; den fik han dog tilbage og slutspillet ebbede ud i remis.

3½-1½ til Slagelse. Desværre satte Jesper en officer rent i slag i sin tidnød i noget, der lignede en klar gevinststilling. 3½-2½ til Slagelse. Også Bjarne blev snydt i tidnøden af Gunnar V og parterne tog remis. 4-3 til Slagelse med Henning og Erik Pedersen tilbage på bræt 3. Henning spillede hårdt på sine fribønder i centrum, men Erik havde fået sine officerer ind bag Hennings bønder og havde pludselig mattrusler, som Henning ikke kunne stille noget op imod. 4-4. Surt. Vi havde nok regnet med mere og måtte lidt slukørede tage hjem med et uafgjort resultat.

Bræt Nykøbing F I Bræt Slagelse I Resultat
1 Gunnar V Hansen 1 Bjarne Møller ½-½
2 Erling Larsen 2 Søren Dyberg Larsen 0-1
3 Erik Pedersen 3 Henning Pedersen 1-0
4 Flemming Larsen 4 Villy Lindskov ½-½
5 Willy W Saugaman 5 Kjeld Lindhardt 1-0
6 Per Petersen 6 Kim Hede 0-1
7 Helmer Jensen 7 Jesper Dyberg Larsen 1-0
8 Henrik Stampe 8 Morten Jørgensen 0-1
Ialt 4-4